Pernilles krops- og psykoterapi


Behandling


En behandling indebærer en kropsbehandling incl. BEMER i kombination med samtale.
Hele behandlingen varer ca. 1 ½ time - halv tid varer 1/2 time til 3 kvarter.
En behandling starter med en samtale, hvor jeg først spørger ind til din situation, og hvordan jeg i samarbejde med dig kan hjælpe dig.
Derefter foregår behandlingen på briksen, hvor du ligger under et tæppe iført undertøj.
Når behandlingen er afsluttet på briksen vil jeg sammen med dig samle op på, hvad der skete på briksen.

Jeg arbejder med at løsne din krop ved pulserende bevægelser, akupressur og muligvis ledfrigørelse. Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men ved min guidning af dig, så du får en fri vejrtrækning, lærer du at slippe smerten og spændet, og du vil kunne fornemme en mere fri muskel, en afspændthed. Du får en bedre iltgennemstrømning så næringsstoffer optages bedre og affaldsstofferne udskilles.

Vores følelser sidder i kroppen, så når jeg trykker på din krop, hjælper jeg dig til at skabe kontakt til din krop, din vejrtrækning og dine følelser.
Du vil under en behandling opleve, at hvor der før kunne være spændt, kommer der efterfølgende en følelse af plads i kroppen. Du vil allerede efter første gang opleve en større kontakt til kroppen og derved begynde at kunne rumme det som før føltes smertefuldt eller overvældende.

test test

Hvor mange behandlinger?

Det kan variere meget fra person til person og hvad du selv ønsker.
Nogle har brug for at blive frigjort, løsnet ca en gang om måneden.
Andre arbejder mere intenst med et problem eller et barndomstraume.
Andre igen kan have en præcis fysisk skade.

Det vigtigste for mig som behandler er, at du, får noget brugbart til dig selv, mens vi arbejder sammen.
Og det er her afgørende, hvor meget du selv ønsker at arbejde med bla din vejrtrækning, som er grundlæggende for at kunne arbejde på, at du får en frihed i din krop, og derved en krop, som ikke er fastlåst af spændinger..

test test

Er der noget jeg selv kan gøre?

Det vigtigste, du selv kan gøre, er at være opmærksom på, hvad du mærker og føler. Skriv det gerne ned, hvis du oplever et skift i humøret eller muskulaturen. På den måde kan du blive bevidst om, hvordan samspillet mellem din krop og psyke er, og på indflydelsen fra eventuelle udefrakommende input.

test test

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

Jeg anbefaler ofte behandlinger med 2 op til 3 ugers mellemrum. Efter en behandling arbejder kroppen videre med de processer, der er blevet sat igang på briksen. Den skal derfor have tid til at hele og restituere før en ny proces sættes igang. Har du selv en fornemmelse af, at der skal gå mere eller mindre tid mellem behandlingerne, er det helt fint.

test test

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Reaktionen på en behandling er forskellig fra person til person, og fra behandling til behandling. Du kan nogle gange opleve kroppen føles tung og afslappet, og andre gange let og fuld af energi. Ligledes kan du opleve, at følelserne kan blive påvirket, fx. let irritabel eller mere nærværende.

Pernille ├śrskov tlf.+45 31 37 00 87 mail: pernilleorskov@gmail.com
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk